Friday, September 5, 2008

Puistojen Oulu -kirja on ilmestynyt!Tämä blogi on ollut puistokirjan rinnalla jo toista vuotta. Puistojen Oulu julkistettiin 3.9.2008. Kirja on pääosin kulttuurihistoriallinen, ja tämän osan kirjasta toteutti Kaarina Niskala. Ilpo Okkonen valokuvasi ja kustansi. Työ oli alun perin Oulun kaupungin tilaustyö. Minulta tilattiin puistokohtaiset kasviesittelyt kuvineen. Pikkukuvia kasveista tuli lopulta 90 kappaletta.

Puistokirja on nyt myös kirjakaupoissa - Oulun Suomalaisessa hinta näytti olevan 39,00 euroa.

Pidin avajaisissa pienen PowerPoint-esityksen, jossa puoleksi kuvasin kirjan tekoa, puoleksi puistojen kasveja. Jos haluatte voitte toivoakseni tutustua esitykseen alla olevan linkin kautta. Se edellyttää kyllä Bloggeriin kirjautumista. Valitsemalla "View speaker notes" näette myös oman esitykseni puhutut pääkohdat.

Esitys avajaisissa 3.9.2008

Leena teki PowerPoint -esityksen,, valitsi värit ja loi tyylin. Alla yksi kollaasikuva esityksestä:

4 comments:

Anonymous said...

Onnea kirjantekijälle! Muunkin tekijäkaartin tietäen, tulos on hyvä. Hinta ei. Siis ei kallis valokuvateokseksi, mutta onko mahdotonta harkita visuaalisuuteen perustuvista kirjoista pokkariversioita? No, se on kustantajan, ei riemuitsevan tekijän asia.
Jo edellisen postauksesi yhteydessä mietin, kuka on Leena, saako niitä kortteja jostakin?
refanut

Anonymous said...

Onnittelut hienosta kirjasta Lassille! Upea taitto ja heleät, raikkaat luontokuvat. Leenalle myös onnittelut Poppelitytöstä sekä muista luonnon asukeista.

Anna-Liisa

Lassi said...

Kitos, refanut! Hinta on kallis; onhan Studio Ilpo Okkosella Oulu-kirjastakin 9 euron pehmoversio - kyllä se mahdollista on. Mutta todellakin kustantajan asia! Ja Leena on Leena Holmström, vaimoni, eikä hänen korttisarjaansa ole saatavissa, vielä. Teimme juuri digipainossa koepainatuksen muutamasta kortista ja tyytyväisiä olimme. Mutta julkaisuun on vielä jonkin verran matkaa..

Lassi said...

Anna-Liisa, heippa! Kiitoksia kiitoksista, kiva kun poikkesit täällä!